Matiga muffins

16 muffins

Ingredienser

Mängd Ingrediens
6 dl siktat dinkelmjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk torkad timjan
½ påse färsk spenat
1 st vitlöksklyfta
3 st ägg
1 ½ dl olivolja
5 dl riven zucchini
1 burk strimlade soltorkade tomater
150 g feta
- salt
- peppar

Utförande

  1. Sätt ugnen på 175 ℃
  2. Blanda mjöl, bakpulver, timjan och salt
  3. Grovhacka spenaten och finhacka löken
  4. Vispa äggen fluffigt och vispa i oljan lite i taget
  5. Vänd ner zucchini, spenat, lök, soltorkade tomaterna, smulad feta och peppar
  6. Vänd i mjölmixen till det blir en jämn smet
  7. Fördela i formar och grädda i mitten av ugnen 30 - 40 minuter