Ugnsbakad lax i tortillabröd

4 portioner

Ingredienser

Mängd Ingrediens
ca 500 g lax
3 msk olivolja
1 tsk paprikapulver
1 st liten citron
- tortillabröd
6 st körsbärstomater
2 msk hackad dragon
- salt
- peppar

Fetaröra

1 dl|matyogurt 50 g|feta 1 msk|olivolja

Serveras med

-|grönsallad -|potatissallad

Utförande

  1. Sätt ugnen på 200℃
  2. Rör ihop olivolja och kryddorna och pensla på laxen
  3. Skär citronen i tunna skivor och lägg ett par i mitten på varje bröd
  4. Lägg en laxfilé på varje bröd och vik upp kanterna
  5. Skiva tomaterna och fördela på laxen
  6. Strö över dragon
  7. Grädda i ca 15 minuter i ugnen
  8. Mixa ingredienserna i feta röran