Canneloni med ricotta, svamp & ajvar

4 portioner

Ingredienser

Mängd Ingrediens
1 paket färska lasangeplattor
2 st vitlöksklyftor
300 g färska champinjoner
400 g zucchicini
250 g ricotta
2 dl créme fraiche
350 g ajvar
3 dl vatten
- riven ost
- salt
- peppar

Serveras med

Mängd Ingrediens
- ärtor eller haricots verts

Utförande

  1. Sätt ugnen på 225 ℃
  2. Tärna zucchinin och skiva svamparna
  3. Fräs grönsakerna tillsammans med pressad vitlök
  4. Smaka av med salt och peppar
  5. Rör ner ricottan och halva créme fraichen
  6. Fördela röran på pastaplattorna och rulla ihop och lägg i en ugnsfast form
  7. Rör ihop ajvar, resten av créme fraichen och vattnet
  8. Strö över den rivna osten
  9. Grädda i 25 - 30 minuter