Canneloni med ricotta, svamp & ajvar
4 portioner
Ingredienser
| Mängd | Ingrediens |
|---|---|
| 1 paket | färska lasangeplattor |
| 2 st | vitlöksklyftor |
| 300 g | färska champinjoner |
| 400 g | zucchicini |
| 250 g | ricotta |
| 2 dl | créme fraiche |
| 350 g | ajvar |
| 3 dl | vatten |
| - | riven ost |
| - | salt |
| - | peppar |
Serveras med
| Mängd | Ingrediens |
|---|---|
| - | ärtor eller haricots verts |
Utförande
- Sätt ugnen på 225 ℃
- Tärna zucchinin och skiva svamparna
- Fräs grönsakerna tillsammans med pressad vitlök
- Smaka av med salt och peppar
- Rör ner ricottan och halva créme fraichen
- Fördela röran på pastaplattorna och rulla ihop och lägg i en ugnsfast form
- Rör ihop ajvar, resten av créme fraichen och vattnet
- Strö över den rivna osten
- Grädda i 25 - 30 minuter