Canneloni med ricotta, svamp & ajvar
4 portioner
Ingredienser
Mängd | Ingrediens |
---|---|
1 paket | färska lasangeplattor |
2 st | vitlöksklyftor |
300 g | färska champinjoner |
400 g | zucchicini |
250 g | ricotta |
2 dl | créme fraiche |
350 g | ajvar |
3 dl | vatten |
- | riven ost |
- | salt |
- | peppar |
Serveras med
Mängd | Ingrediens |
---|---|
- | ärtor eller haricots verts |
Utförande
- Sätt ugnen på 225 ℃
- Tärna zucchinin och skiva svamparna
- Fräs grönsakerna tillsammans med pressad vitlök
- Smaka av med salt och peppar
- Rör ner ricottan och halva créme fraichen
- Fördela röran på pastaplattorna och rulla ihop och lägg i en ugnsfast form
- Rör ihop ajvar, resten av créme fraichen och vattnet
- Strö över den rivna osten
- Grädda i 25 - 30 minuter