Skip to main content Halloumistroganoff
4 portioner
Ingredienser
| Mängd | Ingrediens |
| 1 st | gul lök |
| 1 st | vitlöksklyfta |
| 1 st | morot |
| 400 g | halloumi |
| 1 msk | tomatpuré |
| 2 tsk | oregano |
| 1 tsk | paprikapulver |
| 1 förpackning | passerade tomater |
| 1 dl | grädde |
| ½ dl | vatten |
| - | salt |
| - | peppar |
Till servering
| Mängd | Ingrediens |
| - | ris eller pasta |
Utförande
- Koka ris eller pasta enligt förpackning.
- Skiva och stek halloumin ensam i en panna.
- Skala och hacka lökarna och moroten.
- Fräs grönsakerna tills löken mjuknar.
- Tillsätt tomatpuré och kryddor och låt fräsa i någon minut.
- Blanda ner halloumi, passerade tomater, grädde och vatten.
- Låt sjuda ca 15 min.
- Smaka av med salt och peppar.